Zvočna masaža

Podpri se z vibracijami terapevtskih zvočnih skled, ki prodrejo vse do tvojih notranjih organov, jih nežno masirajo, pomlajujejo, zdravijo in harmonizirajo.

Z zvočnimi terapevtskimi masažami zlahka kreiraj kvaliteto svojega življenja. Preprosto se naravnaj na pravo frekvenco.

Podpri se z vibracijami terapevtskih zvočnih skled, ki prodrejo vse do tvojih notranjih organov, jih nežno masirajo, pomlajujejo, zdravijo in harmonizirajo.

Z zvočnimi terapevtskimi masažami zlahka kreiraj kvaliteto svojega življenja. Preprosto se naravnaj na pravo frekvenco.

Koristi zvočne masaže

Zvočna masaža je edinstvena holistična zvočna metoda, ki ti omogoča, da se povsem povežeš z zvokom in ustvariš harmonijo v svojem življenju. Prepusti se zdravilni moči zvoka in dovoli, da te popelje na pot samozdravljenja in transformacije.

Spodbudi koncentracijo

Sprosti napetosti

Aktiviraj samozdravljenje

Omili motnje spanja

Odpravi težave s krvnim tlakom

Sprosti vsakodnevni stres telesa, uma in duše

Z individualnimi zvočnimi masažami:

Omili bolečine

Omili moteno propriocepcijo (gibanja, drže, ravnotežja)

Povrni in ojačaj čutilne zaznave

Zmanjšaj duševno utrujenost in osamljenost, ki je dokazano povezana z upadanjem sposobnosti za gibanje

S pomočjo zvočnih masaž:

Nežno masiraj in usklajuj telesne celice

Uravnovesi čakre

Spodbudi ustvarjalnost

Zvočna masaža je pot do notranjega miru in vitalnosti.

Izvajam zvočne masaže po metodi PHI, ki jo je pred 40 leti osnoval teolog, fizik in glasbenik Peter Hess. Uporabljam terapevtske sklede, ki so namenjene izključno zdravljenju. Sklede le spominjajo na tibetanske, a se od njih razlikujejo, saj so narejene iz 12 kovin. Poleg zlata, srebra, bakra, vsebujejo še cink (deluje proti stresu), meteorit (vpliva na povečanje energije), bizmut (vpliva na prebavni sistem), galenit (lajša artritis), dodana sta tudi živo srebro in svinec, ki ju uporabljajo v homeopatskih potencah.

Terapevtske sklede se polagajo neposredno na telo, kar omogoča, da lahko ob neravnovesju elektromagnetnih parametrov v telesu (pri motnjah nekega organa ali telesnega sistema, meridianov, zategnjene ali nehidrirane fascije ali sklepov…) z eno ali več oblikami zvoka obnovimo homeostazo, olajšamo bolečine in sprožimo zdravljenje.

Zvočna masaža je podporna vibracijska terapija za tvoje zdravje in notranjo harmonijo.

Zvočna masaža traja 60 min.

Vključuje 10 min. uvodni razgovor, 40 min. masaže, 5 min. integracije, ter 5 min. za povratne informacije (terapevta in klienta).

Potrebuješ udobna oblačila iz naravnih materialov ter steklenico vode. Na masažo pridi vsaj 15 min pred terminom. Priporočam ti, da ta dan ješ lažjo hrano v obliki sadja ali zelenjave, ter se podpreš s sokom aloe vere, MCT oljem, ki je odličen za možgane ter ketozo, napitke s kolagenom, MSM, kefirjem, ribjim oljem ali preprosto slano vodo.

Zvok je učinkovit pripomoček za sprostitev metafizičnega vzroka fizičnih težav oz. bolečine, saj terapevtske sklede delujejo ne le na fizično telo, temveč odpirajo tudi energetske centre in meridiane.

Vplivi zdravilnih frekvenc na telo

Zvočna masaža kot zvočna terapija je izjemno koristna vibracijska terapija, ki učinkovito podpira tvoje zdravje in notranjo harmonijo.

V InHarmonie ti nudim zvočno masažo, ki ti omogoča čudovito izkušnjo terapevtskega zvoka. Pomagam ti doseči popolno ravnovesje v telesu in umu s pomočjo zvočnih vibracij, ki delujejo globoko in celostno. Prepusti se zvokom, ki te bodo sprostili, pomirili ter obnovili tvojo energijo.

Zvok je učinkovit pripomoček za spreminjanje zavesti, pa tudi za ugotavljanje metafizičnega vzroka fizičnih težav. Pospešuje tudi koncentracijo, sprostitev, učenje, ter ustvarjalnost, saj skoraj v trenutku preklopi vzorce možganskih valov.

Svet terapevtskih zvočnih skled je stari-novi predvsem pa bodoči svet frekvenc, ki očara in človeka ne pusti ravnodušnega. Le ta s pomočjo absorbiranja zvočnih kopeli zlahka kreira kvaliteto svojega življenja in uravnovesi vse vrste teles (fizičnega, eteričnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega) in tako omogoči harmonično ozdravljenje v celoti.

Ker je zlasti v zadnjem času preventiva veliko bolj učinkovita kot kurativa, se moramo zavedati, da ima svet zvočnih nihanj neizmerno moč. Vsak organ v telesu ima v eteričnem polju svoj odgovarjajoči ritem. Ritmi posameznih organov so v interakciji, funkcije se prenašajo neovirano iz organa v organ. V bolezni, stresu, neravnovesjih (brazgotine po operacijah), pa se energija med telesnimi tkivi prenaša drugače kot prej, kar se odraža v zakrčeni fasciji, zato s frekvenčno terapijo sproščamo blokade na prijeten, neboleč a izjemno učinkovit način.

Zvočne vibracije dobesedno v trenutku povežejo tudi srce in um, ter skozi energetske vhode v telesu – čakre, uravnavajo naše vitalne organe.

Frekvence zvočnih skled se spajajo tudi z organi duše – planeti, le ti pa spet z umom odklepajo življenjsko polje in s tem vsakdanje življenje, kot tudi v nezavednem. Ključ, ki odpira vsa ta vrata je ljubezen, le opaziti, vzeti in predvsem dati jo moramo znati.

Šolani praktiki zvočne masaže se urimo na različnih področjih (osnovne zvočne masaže, fascije, nevrologije,  meditacij za otroke, zvočne pavze, gong – zvočnih kopeli in še mnogo drugega). Ves čas imamo tudi supervizije. Šolanja so zahtevna v smislu subtilnega dela na človeškem telesu, ki je energetsko in deluje pri vsakem človeku na svoj – edinstven način. Sama se nenehno izpopolnjujem na tem področju, saj je moja želja podpreti vsakega na najvišjem nivoju kot je to mogoče.

Ljubezen, hvaležnost in mir, so nezavedne vibracije, ki pospešijo proces dogajanja čudežnih rešitev.

Prijavi se na moje e-novičke

Z vnosom se naročate na moje novičke o prihajajočih dogodkih, retreatih in akcijah. Pošiljala jih bom do 2x na mesec.