Gong kopel

Začuti svoj notranji vibracijski sistem, zvok vsega, kar obstaja. Prisluhni, kaj ti šepeta duša in kakšen je njen utrip srca.

 

Napolni in uglasi se z energijo Stvarstva in najdi svoj mir.

Zvočna gong kopel temelji na starodavnih praksah globoke sprostitve, opuščanja negativnih ter zastaranih čustvenih vzorcev in zdravljenja le teh.

Zvok gongov in terapevtskih instrumentov te vodi v stanje popolne sprostitve (4 – 8 Hz), kar ti omogoča hitrejšo regeneracijo, pretok ujete energije in globok vpogled vase.

Kako ti gong kopel pomaga

Sprosti notranje blokade

Zaustavi miselni tok

Omogoči, da zapoje pesem tvoje duše

Spodbudi, da nešteto vibracij steče preko tvojega telesa

Osvobaja najglobje strahove

Pomladi živčni sistem

Čisti toksine z vseh nivojev tvojih teles

Omogoča da zaslišiš z zunanjim in notranjim sluhom

Te okrepi, umiri in zdravi

Naredi kvantni skok v tvoji zavesti

Najde koherenco s tvojim srčnim utripom

Zvočna terapija z gongom uravnovesi fizično, čustveno in duhovno telo. Še posebej učinkovito odpravlja stres, depresijo, utrujenost, izčrpanost in strahove, ki nastanejo zaradi motenj ravnovesij v telesu. Odklepa tudi zaklenjeni adrenalin iz telesa.

S pomočjo novejših kliničnih študij in znanstvenih raziskav dobiva vidno mesto v okviru komplementarnih metod sodobne uradne medicinske prakse.

 

 

 

 

 

 

Zvočna meditacija

Primerna za prvi stik s pojočimi skledami.

Poteka v udobnih oblačilih, sede ali leže.

Med meditacijo udarim po različnih pojočih posodah, katerih zvoki se v valovih širijo po prostoru in telesu, ne da bi se jih dotaknili, tako lažje sprostiš misli in najdeš notranji mir ter se potopiš v globoko sprostitev.

Sound healing

Pri Sound Healingu s pomočjo glasu, tišine in različnih arhaičnih inštrumentov kot so gong, činele, pojoče sklede, bobnov okrepimo svoje samozdravilne moči in se vrnemo v svoj center in ravnovesje.

REZERVIRAJ TERMIN

Kontaktiraj me in skupaj bova poiskala primeren termin zate.