Zdravilna hiša zvoka

Zvočni retreat v koči na Zelenici

V prelepi naravi Slovenije v osrčju Karavank si privošči sound retreat v družinski koči, ki je opremljena s terapevtskimi instrumenti. Rezerviraš lahko kočo za individualen oddih za 2 osebi. Izvirska voda, neokrnjena narava in dostopnost (tudi z avtomobilom) nudi človeški duši vse, kar potrebuje za popoln oddih in povrnitev energije v smislu pomlajevanja in samozdravljenja celic. Odklop od internetnih in električnih povezav ti povrne ravnovesje na vseh nivojih, zlasti hitro se pokaže na obnovi kože in globokega stanja počitka.

Kočo lahko najameš z zvočno kopeljo, ki bo z vibracijo zvokov pozitivno učinkovala na tvoje meridijane, krvni in limfni obtok, ter s tem okrepila proces samozdravljenja. Svež zrak in studenčnica, ter gorska narava bodo botrovali k popolnemu notranjemu miru in povezanosti samim s seboj.

Delovanje tonskih frekvenc te združi z vibracijami zraka, eteričnh olj in studenčnice, ki so zgolj različna agregatna stanja vode – esence vseh živih bitij in življenja. Skalibriraš se in lahkotneje zaživiš.

Sproži lasten proces pomlajevanja in si povrni življenjsko energijo v najkrajšem možnem času.